Thermojetics instant čaj (Happy tea) in šport

S kakšnimi težavami v smislu prehrane se srečujete vi ob takšnih in drugačnih naporih? Kako se spopadete z njimi?

Thermojetics instant čaj (Happy tea) in šport

OdgovorNapisal/-a tomaz » 08. feb 2010 00:49

Ker sva se z Majo resno lotila posla z Herbalifeom, sva se odločila, da na sebi preizkusiva vse proizvode. Tako sem zadnje čase sem začel redno uporabljati Herbalife-ov Thermojetics instant čaj pri svojih treningih z utežmi.
Ker imava majhno punčko, sem si uredil svoj mali fitnes doma, tako da lahko treniram zvečer, ko gre mala že spat. Ker imam takrat že za sabo naporen dan, ponavadi ni bilo prave energije za trening. To sem rešil na preprost način s pitjem čajčka pred in med treningom.
Čajček začne delovati že po petih minutah. To opazimo kot porast energije. Poleg tega, da sem dobil voljo do treninga, sem si tudi povečal moč in izkoristek treninga. Vaje tako lahko delam tudi s 5 do 10 kg večjo težo.
To pa ni vse, kar daje čaj. Na naraven način pospeši tudi našo presnovo, kar pomeni, da hitreje in bolj intenzivno porabljamo naše odvečne maščobe. Je pa tudi močan antioksidant, kar je še kako pomembno pri športnih naporih! Več o tem si lahko preberete tudi v Majinem članku o antioksidantih (http://www.zdravje-zabava.com/Clanki/clanek_vsebina.php?id=9&rubrika=Prehrana%20za%20zdravje)!

Čajček priporočam vsem, ki od svojih treningov želijo več, pa naj bo to katerakoli vadba. Ne samo, da vam bo dvignil energijo, kar boste zelo dobro občutili (in verjemite, da vam bo všeč), pomagal vam bo tudi kuriti odvečne maščobe ter vas varoval pred prostimi radikali, ki lahko naredijo telesu ogromno škodo in temu smo športniki zelo izpostavljeni, pa še zavedamo se tega ne.
tomaz
Administratorji strani

Vrni se na Športniki in vaša (naša) prehrana

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost