Kar je dobro, ni slabo :)

Če ste tudi vi med tistimi, ki uporabljate Herbalife dopolnila k prehrani, nam opišite, zakaj ste se odločili zanje, koliko časa jih uživate in kakšne učinke ter rezultate opažate.

Kar je dobro, ni slabo :)

OdgovorNapisal/-a Suzy080 » 08. nov 2009 21:11

Po programu, ki mi ga je pripravila Maja, jem dobra 2 meseca.
S kančkom ponosa lahko rečem, da sem po njenih nasvetih uravnotežila svojo prehrano in zdaj spet z lahkoto oblečem vsa tista oblačila, ki sem jih nakupila lani po eni izmed shujševalnih diet. Žal so se po zaključku ločevalne diete moji izgubljeni kilogrami hitro vrnili, ko sem začela normalno jesti. :( Zato sem se ponovno, vendar z občutkom, da tokrat zadnjič, lotila hujšanja.

V zadnjih dveh mesecih sem namreč izgubila 6 cm okoli bokov in 5 cm okoli trebuha...
En izmed dokazov, da se tokrat dogaja nekaj drugega je tudi to, da se moji kilogrami niso bistveno zmanjšali v tem času. Pri prejšnjih dietah se je pa najprej poznalo na tehtnici. Na obsegih se pa zdaj kar lepo pozna :D .

Dodala bi še to, da mi je ful fajn, ker zdaj redno zajtrkujem, kar nikoli prej nisem. Vidim, da tudi zvečer ne izpraznim hladilnika saj so moji obroki lepo razporejeni čez cel dan in takim napotkom res ni težko slediti.
Suzy080

Re: Kar je dobro, ni slabo :)

OdgovorNapisal/-a damjana » 08. mar 2010 09:57

Helo Suzy!

Tudi jaz lahko potrdim, da Herbalife učinkuje pri izgubi teže in obenem dobro vpliva na počutje. Po Majinih svetovanjih glede uporabe HL je mami od sredine avgusta 09 in do danes izgubila 8kg, brez, da bi ji koža kjerkoli "povisela" in da bi bila lačna. Meni pa sem ter tja, ko grem v hribe odstopi kako žlico shaka za zajterk, da potem lažje grizem v hrib :D . Opustila je tudi jutranjo kavo in jo nadomestila s HL čajom. Za izboljšanje prebave pa si je tudi omislila aloje vero od HL in tako končno uredila tudi to zadrego.

Zadeva je res odlična, saj ob njej ne stradaš in nimaš lačnih oči. :D
damjana

Vrni se na Izpovedi uporabnikov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost