Naj opišem še svoje izkušnje s Herbalife-om. Sem praktično še popolna začetnica, saj shake pijem šele kak mesec. Sebe lahko opišem kot eno tistih oseb, ki se izredno težko prepustijo kakršnimkoli dodatkom k prehrani, kaj šele tabletom (!). Le-teh ne jemljem niti pod razno, saj sem vero v zdravnike (tj v splošno medicino) povsem izgubila (izvzete so nujne klinične zadeve, se razume).
Kakorkoli... Moje zdravstveno stanje, predvsem pa splošno počutje, je zaradi stresa začelo precej nihati. Utrujenost, glavoboli (ki jih prej nikoli nisem imela), upad volje, koncentracije, nenadni napadi lakote,... Na podlagi izkušenj s Herbalife-om meni podobnih 'nejevernih Tomažev' pa sem se odločila, da izdelke preizkusim tudi sama. Zadetek!

Naj na tej točki naj napišem še to, da sem pri sebi nekoliko testirala uživanje shake-a in preizkusila razliko med jutranjim ali večernim pitjem. Razlika je neverjetna! Kadarkoli sem ga spila zjutraj ali v dopoldanskem času, sem se čez dan počutila veliko bolje in bila bolj zbrana, kot če sem ga spila le zvečer ali niti tega ne.
Sedaj sem začela uporabljati še vitamine in vlaknine. Vsekakor se še oglasim na forumu, da podam izkušnje tudi v zvezi s tem.
Lp