Tokrat je imela žena prav :-)

Tukaj z največjim veseljem pričakujemo javljanje tistih, ki se pridno držijo zastavljenega programa in jedilnika. Da boste tudi na forumu deležni čestitk, spodbud in moralne podpore :))

Tokrat je imela žena prav :-)

OdgovorNapisal/-a vuelta » 07. nov 2010 21:17

Lep pozdrav vsem forumašem in sotrpinom.
Predvsem pa pozdravljam Majo in Tomaža, čeprav se osebno ne poznava.
Oglašam se prvič in mislim, da ne tudi zadnjič.
Pred "davnimi" časi strasten kolesar, rekreativni košarkar in pohodnik, danes pa zagrenjen moški, ki se po službi poči na kavč in do večera išče vse možne krivce za svoje nezadovoljstvo :evil: . Temu je bilo treba narediti konec. Naj na kratko opišem svoj izkušnjo s Herbalife-om.
Kot dobri mož :lol: sem seveda stal ob strani svoji ženi, ko si je po ničkoliko neuspešnih diet zaželela poizkusiti še s Herbalife-om. In roko na srce, če kdo rabi shujšati sem to jaz, žena bi z nekaj počepi dnevno dosegla željeno težo ;) . Po mesecu dni uporabe sem spoznal, da je bilo moje mišljenje o tem produktu povsem napačno. Namreč, Herbalife ne ponuja le možnost izgubo kakšnega odvečnega kilograma, temveč ponuja precej več. Izkušnje iz prejšnjih jo-jo diet so me pripravile do tega, da sem bil pred začetkom precej skeptičen. Danes nisem več. Zdaj mi verjetno ni potrebno razlagati kdo je pri nama zadolžen, da nama ne bi slučajno kakšnega izdelka HL zmanjkalo.
V tem času sem shujšal 7,5 kg in nekaj malega obsega okoli trebuha in tudi žena je zelo zadovoljna z rezulati.
Trenutno mi je motivacija za naprej predvsem dobro počutje in ne toliko centimetri. Ker ne pričakujem nekih revolucionarnih sprememb na kratek rok, tudi ne "skačem naokoli" z metrom oziroma drugače povedano, tokrat si želim dolgotrajnešega rezultata.
Zlagal bi se, če bi rekel, da se v celoti jedilnika držim. Nekaj trdovratnih navad mi je ostalo. Na dan še vedno spijem dve kavi, tudi s kakšno pico se pregrešim, vitamine in vlaknine še nisem povsem osvojil, tudi gibanja še ne vkjučujem dovolj. Upam, da mi bo postopoma uspelo tudi to.

V službi me sodelavca malce čudno gledata, ker si nenehno pripravljam čaje. Še bolj čudno me pogledata, ko se ne pritaknem nobenih sladkarij, ki jih je tam vedno v izobilju.
Sem na začetku svoje poti. Imam pa dokaj jasne cilje. Shujšati še 12 do 15 kilogramov, poiskati kakšno redno rekreativno dejavnost in se še bolj izobraziti o zdravem prehranjevanju.

Na tem mestu gre zahvala Maji in Tomažu za vse strokovne članke.
In, hvala vama, da sva z ženo lahko prišla v stik z izdelki Herbalife.
vuelta

Re: Tokrat je imela žena prav :-)

OdgovorNapisal/-a MAJA » 13. nov 2010 15:06

Vuelta, lepo in pohvalno, da si priznal, da je imela žena prav (mimogrede: veljalo bi si zapomniti, da ima žena vedno prav 8-) ...)
Predvsem je treba pohvaliti vaju, ker sta se trdno odločila, da bosta težavo rešila tako, da odstranita vzrok. Torej - popravila sta način prehranjevanja in s Herbalife dopolnili k prehrani uravnotežila obroke. Zato so posledice te spremembe tako hitro vidne in kar je najbolj pomembno - TRAJNE.
Največkrat, ko ljudem razložimo, kako je treba jesti, se ustrašijo: "Če sem že zdaj tak-a, ko jem dvakrat na dan, kakšen-a bom šele, če bom jedel-a petkrat?!" Vidva sta pa ta dvom hitro premagala in zato vama gre tako dobro. :D Kar tako naprej in obvestita nas, ko bosta dosegla (ali morda celo presegla) zastavljene cilje!

P.S. Sodelavcema pa ponudi čaj, da bo v pisarni boljše vzdušje, pa še storilnost bo večja ;)
MAJA

Vrni se na Najbolj sveži rezultati :)

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov