Predvsem pa pozdravljam Majo in Tomaža, čeprav se osebno ne poznava.
Oglašam se prvič in mislim, da ne tudi zadnjič.
Pred "davnimi" časi strasten kolesar, rekreativni košarkar in pohodnik, danes pa zagrenjen moški, ki se po službi poči na kavč in do večera išče vse možne krivce za svoje nezadovoljstvo
Kot dobri mož
V tem času sem shujšal 7,5 kg in nekaj malega obsega okoli trebuha in tudi žena je zelo zadovoljna z rezulati.
Trenutno mi je motivacija za naprej predvsem dobro počutje in ne toliko centimetri. Ker ne pričakujem nekih revolucionarnih sprememb na kratek rok, tudi ne "skačem naokoli" z metrom oziroma drugače povedano, tokrat si želim dolgotrajnešega rezultata.
Zlagal bi se, če bi rekel, da se v celoti jedilnika držim. Nekaj trdovratnih navad mi je ostalo. Na dan še vedno spijem dve kavi, tudi s kakšno pico se pregrešim, vitamine in vlaknine še nisem povsem osvojil, tudi gibanja še ne vkjučujem dovolj. Upam, da mi bo postopoma uspelo tudi to.
V službi me sodelavca malce čudno gledata, ker si nenehno pripravljam čaje. Še bolj čudno me pogledata, ko se ne pritaknem nobenih sladkarij, ki jih je tam vedno v izobilju.
Sem na začetku svoje poti. Imam pa dokaj jasne cilje. Shujšati še 12 do 15 kilogramov, poiskati kakšno redno rekreativno dejavnost in se še bolj izobraziti o zdravem prehranjevanju.
Na tem mestu gre zahvala Maji in Tomažu za vse strokovne članke.
In, hvala vama, da sva z ženo lahko prišla v stik z izdelki Herbalife.