Te dni sem privlekel na dan kavbojke in puloverje izpred petih let, ki so mi sedaj spet prav. Občutek je nepopisen!
Drugače pa je počutje v redu, full boljše. Imam več energije, kar se full opazi, saj mi je pred to spremembo s prehrano res zmanjkovalo energije.

Zdaj pijem tudi Alojo in se počutim fino, nič nisem napihnjen, grem lažje na wc.
Se mi pa zdi zanimivo to, ko sem si v enem tednu zopet privoščil sladko v prevelikih količinah in sem bil zelo presenečen, da se nisem zredil. Pri prejšnjih dietah sem znal imeti po takšnem tednu kar 3 kile več, sedaj pa tudi 1 dag ne.

Se je pa teden poznal na počutju: kot prej - brez energije, kot cunja, slabo počutje, zaspanost, neredna prebava, napihnjenost... Takoj so se pojavile stare težave. Tako da sem si rekel: ta teden sem si privoščil malo 'za nagrado', saj sem kljub temu od začetka programa izgubil že skoraj 15 kg, da ne govorim o obsegih!
Priznam, da malo mi je tudi volja padla, ker sem prehitro pričakoval, da bom shujšal na 100 kg, se je pa tehtnica nekaj časa sukala okoli 104-105 kg.
V zadnjih 10 dneh, ko sem 'priden' pa je stanje spet bolj optimistično: 4,5 kg manj in 11 cm manj v obsegih.
Še ženin rezultat:
Herbalife pa zelo pozitivno vpliva na naju. Počutje je veliko boljše. Meni so nohti začeli full lepo rasti

Kilce grejo dol, v zadnjih 10 dneh recimo takole: 2,3 kg manj in vse skupaj v obsegih 6 cm manj.
No, kot zanimivost lahko povem še to, da je pa moja prebava zdej znorela od zaprtosti v to smer, da grem po 4x na dan