Gre na bolje

Tukaj z največjim veseljem pričakujemo javljanje tistih, ki se pridno držijo zastavljenega programa in jedilnika. Da boste tudi na forumu deležni čestitk, spodbud in moralne podpore :))

Gre na bolje

OdgovorNapisal/-a Lakotnik » 13. jul 2010 23:07

5ra me je s svojim pismom spodbudila, da tudi sam povem, kaj se zadnje čase dogaja z menoj. Res je, druge je veliko laže opravljati, kot pa na tapeto postaviti sebe. Že nekaj časa zbiram pogum, da bi napisal kakšno vrstico in se tako vsaj malo oddolžil in zahvalil Maji in Tomažu za njuno spletno stran, še bolj pa za čas, ki mi ga namenjata in me usmerjata.
Takole se je začelo:
- Do rojstva prvega otroka sem se aktivno ukvarjal s športom in sem bil v kar dobri kondiciji.
- Zdaj imava z ženo dva otroka in z vsakim sem 'pridobil' cca 10kg, zaradi česar sem bil sam nad sabo razočaran, žena pa tudi ni bila najbolj navdušena
- Nad vsakim hujšanjem sem hitro obupal, saj mi je najhuje na svetu biti lačen. Lačen sem bil pa ves čas, še najbolj zvečer.
- Moja kondicija je zelo opazno popustila, tako da sem izgubil motivacijo za šport.

- Po drugi strani sem pa videval Tomaža, kako je poln energije in se kljub naraščaju ni zredil - kljub našim napovedim in izkušnjam.
- Večkrat sva šla skupaj kolesarit in mene je vsak klanec čisto izčrpal. Tomaž je na mojo srečo vedno imel pri sebi nek prigrizek ali napitek, po katerem sem se počutil mnogo bolje. Seveda me je začelo zanimati, kaj on je in pije, da je v takšni kondiciji.
- Dobila sva se, se pogovorila o moji prehrani, Tomaž me je opozoril na moje napake in naredil načrt, kaj bi moral spremeniti. Zdel se mi je sprejemljiv in pred tremi meseci sem se začel držati programa, v katerega je vključena tudi Herbalife prehrana.

- V tem času sem izgubil 12 kilogramov.
- Lahko nosim oblačila, ki so mi bila že lep čas preozka.
- Počutim se mnogo bolje in sem vesel, da sem spet v boljši fizični kondiciji.
- Najbolj pomembno se mi zdi to, da hujšam, nisem lačen in se počutim bolje kot prej.
- Tudi žena je zadovoljna z mano in se je odločila, da bo začela zajtrkovati (Herbalife šejk) in tudi sama opaža boljše počutje.

Jaz sem zelo zadovoljen, kljub temu, da sem bil zelo skeptičen na začetku. Sploh pri vitaminih, saj sem imel odpor do 'tablet'. Nekako je v navadi mnenje, da tablete uživamo, če zbolimo in nad njimi nismo navdušeni. Zdaj teh pomislekov nimam več, saj čutim razliko.
Lakotnik

Vrni se na Najbolj sveži rezultati :)

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov