Moja rita je brez celulita!

Tukaj z največjim veseljem pričakujemo javljanje tistih, ki se pridno držijo zastavljenega programa in jedilnika. Da boste tudi na forumu deležni čestitk, spodbud in moralne podpore :))

Moja rita je brez celulita!

OdgovorNapisal/-a Claudy » 27. avg 2011 13:56

Tudi jaz se bom Maji zahvalila za pomoč tako, da napišem svojo zgodbo. Zadnjič me je naravnost navdušila njena majica z napisom TE ZANIMA RITA BREZ CELULITA – saj ravno to je moj uspeh in veliko zadovoljstvo. Ko sem Majo vprašala, kako naj se ji zahvalim je rekla, naj na forum napišem točno to, kar sem povedala njej.
Nič lažjega:
Z Majo sva dobri prijateljici že pol življenja, najin način življenja pa zelo razlikuje – vsaj včasih se je. Že v srednji šoli, ko sem imela zaradi nezdravega življenja pogoste zdravstvene težave, ki so zahtevale dolgo zdravljenje, mi je Maja vedno kar precej strogo povedala, kaj delam narobe in zakaj se mi to dogaja. Pa takrat se s svetovanjem o prehrani sploh še ni profesionalno ukvarjala.

Med nosečnostjo pred 4 leti sem se zredila za 32 kg pa že prej nisem bila vitka. Po porodu je večina pridobljene teže šla dol, ostal mi je pa celulit, ki me je zelo motil. Ves ta čas pa mi je bila Maja neka slaba vest. Je živ dokaz, da se med nosečnostjo ni treba zrediti in da po porodu lahko ženska še vedno izgleda odlično. Vedno, ko sem ji jamrala, je na koncu prijazno dodala: »Ko boš zares pripravljena storiti nekaj za svoje zdravje, mi pa povej.«

Tudi slepa kura zrno najde in tudi jaz sem se spravila na aerobiko, hodit v hribe, kolesarit, kolikor je bilo le mogoče, sem upoštevala nasvete z Majine in Tomaževe strani www.zdravje-zabava.com Shujšala sem, celulit mi je ostajal zvest. Kaplja čez rob je bila, ko je moj 3 leta star sin komentiral moje noge: »Mami, te zelo bolijo pikice ko so te koprive opekle?« in me božal po stegnih… Da moj celulit opazi otrok, ki pojma nima, kaj to sploh je?!? Kamorkoli smo šli, sem imela oblečene dolge hlače, tudi na plaži. Možu sem šla s tem že pošteno na živce.

Pred enim letom sem poklicala Majo. Obljubila sem, da bom storila vse tako, kot bo rekla. Takoj me je opozorila: »Če si svoj celulit gojila toliko let, ne pričakuj, da bo izginil v enem mesecu.« Leto kasneje lahko rečem, da sem zelo zadovoljna. Koža na mojih stegnih in zadnjici je res bolj napeta in gladka, ni več sledu za 'koprivami'. Ta podvig je v meni tudi povzročil veliko spremembo; moja samopodoba je veliko boljša. Pa še pika na i: Odločila sem se, da si letos zaslužim nove kopalke. V oči so mi padle kopalke na lutki v izložbi, videlo se jih se samo od spredaj. Ko jih je prodajalka snela, sem ugotovila, da niso navadne, temveč brazilke (prej sploh nisem vedela, da imajo kopalke tudi takšno ime; zame so bile enodelne ali dvodelne). Mož je vztrajal, naj jih pomerim in sploh ni bilo videti slabo! Tako da mi jih je kupil on, jaz pa sem na morju letošnje poletje sončnim žarkom prvič pokazala svojo zadnjico – BREZ CELULITA!
Maja, hvala!
Claudy

Vrni se na Najbolj sveži rezultati :)

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost