Tri muhe na en mah

Tukaj z največjim veseljem pričakujemo javljanje tistih, ki se pridno držijo zastavljenega programa in jedilnika. Da boste tudi na forumu deležni čestitk, spodbud in moralne podpore :))

Tri muhe na en mah

OdgovorNapisal/-a MAJA » 09. feb 2010 23:10

Tokrat si bom drznila kar v imenu dveh svojih (m)učenk natipkati rezultat, dodala bom pa še svojega, ki me je zelo presenetil.

1. Prijateljica, ki bi si rada izboljšala imunski sistem, ublažila posledice stresa ter povišala nivo energije, mi je po nekaj dneh uporabe Herbalife Formule 1 (shake), Thermojetics čaja (happy tea) in RoseOx povedala naslednje (jo kar citiram):
"Sem probala vse izdelke. Čaj res da energijo, tablete RoseOx so OK imam občutek da je zelo bolje. Počutim se mega, ne vem kam z energijo, pa še moža ni doma….HA HA hA. Bom mogla bolj športat. Ne, res je bolje."

2. Gospa, ki šteje nekaj čez 60 let in ima približno 30 odvečnih kilogramov, se je odločila za program hujšanja točno pred enim mesecem. Izgubila je zdravih 5 kilogramov, počuti se veliko bolje in kar je zanjo največji rezultat: ukrotila je migrenske glavobole. Gospa namreč ne sme jemati zdravil in je bila mnogo let na milost in nemilost prepuščena neprijetnim bolečinam in bruhanju. Vsakodnevno uživa Formulo 1, Formulo 2, vlaknine in Thermojetics čaj, guarano pa po potrebi (proti migrenam).

3. Mojo tečnobo je premagal LifOff
Mogoče se še kdo prepozna v situaciji, ko se dan že začne čudno in se vse bolj čudno nadaljuje: vstaneš bolj utrujen, kot si šel spat, v službi gre vse narobe, doma se samo še stopnjuje in res ne moreš biti rožnate volje.
Priznam, da sem se počutila tako utrujeno in nemočno, da mi je šlo že kar na jok. Ne vem, zakaj se že prej nisem spomnila na to rešitev - verjetno zato, ker imam teh šumečih tablet še zelo malo, saj se jih zaenkrat v Sloveniji še ne dobi.
Pol ure po napitku sem se počutila veliko bolje, celo smisel za humor se mi je vrnil. Sama verjetno učinka ne bi opazila, če ne bi drugi bili popolnoma presenečeni nad spremembo.

Lahko tudi povem veselo novico, ker vem, da vas kar nekaj nestrpno pričakuje novo zalogo LiftOffa, da bo v roku dveh tednov spet dosegljiv! :D

Sicer pa si lahko več o omenjenih izdelkih preberete tukaj: http://www.zdravje-zabava.com/Dopolnila ... .php?id=15

M
MAJA

Vrni se na Najbolj sveži rezultati :)

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost