Ob izteku leta 2010

Karkoli novega se bo od danes naprej zgodilo na spletni strani ZDRAVJE JE ZABAVNO, bo objavljeno v novicah in tukaj na forumu z namenom, da novosti lahko komentirate tudi vi.

Ob izteku leta 2010

OdgovorNapisal/-a MAJA » 18. dec 2010 15:15

Ste tudi vi čisto zasedeni z vrvežem in obveznostmi t.i. veselega decembra? Če je tako, je pohvale vredno, da ste utegnili pokukati v novice, da izveste, kaj se novega dogaja pri nas: na http://www.zdravje-zabava.com :D

LETOS BOM ZDRAV, FIT IN SIT
Zaključujemo nalogo letošnjega leta, ki je bila zares obširna in zelo dolgoročna, pravzaprav vseživljenjska. Po razmisleku je padla odločitev, da v decembru ne bo novih napotkov, saj bodo pri večini ljudi vse dosedanje naloge na preizkušnji. Zato bo pika na i našemu projektu dodana v mesecu januarju. Takrat bo verjetno padla na najbolj plodna tla, saj je mesec januar nov začetek, ko ima večina ljudi visoko motivacijo za ustvarjanje sprememb. In če se boste tokrat odločili pravilno, se vam ne bo treba z določenimi zaobljubami ukvarjati nikoli več. ;)

AKTUALNO
Nove vsebine so v teh dneh zelo aktualne, zato jih čim prej poglejte, da ne boste rekli: »Škoda, da tega nisem vedel-a že prej

• Ali veste, da se lahko na zabavo tudi pripravimo in ni nujno, da so posledice nazdravljanja neprijetne? Če pa gre kljub vsemu preko mere, se pa tudi 'mačka' da ukrotiti. Kako? Izveste lahko TUKAJ

• V mesecu decembru nam lahko poide energija iz več razlogov:
Lahko je to premalo spanja zaradi zabav, marsikdo ima v tem prazničnem mesecu največ dela in nima časa za počitek, je pa žal to tudi čas mnogih obolenj in marsikatera mamica ne spi dovolj zaradi bolnih otrok. V najbolj kritičnih trenutkih nas lahko reši tudi plod rastline GUARANA. Več preberite v zadnji NOVICI

ZA ZDRAVO in ZADOVOLJNO (čisto) TELO
Na spletni strani je objavljen nov članek, ki opisuje postopen način razstrupljanju telesa. Ta je primeren prav za vsakogar. Odziv na objavljene članke o razstrupljanju je bil velik in prihaja veliko vprašanj na to temo. Opisane metode razstrupljanja (npr. post) žal niso primerne prav za vsakogar. Moramo se zavedati, da oseba, ki je 10 let ali več živela nezdravo, ne more v enem tednu preroditi svojega telesa. Telo namreč tega ne zmore. Zato je treba v takih primerih začeti počasi. Ravno v ta namen je nastal še en članek o razstrupljanju telesa in takšnemu načinu razstrupljanja lahko sledimo prav vsi. Seveda so primerne tudi ostale opisane metode. So pa mišljene predvsem kot dodatek k že zdravemu načinu življenja, da se osveži ter pomladi telo in duha. Torej: za svoj načrt razstrupljanja poglejte SEM

Nekaj idej za uporabno DARILO:
V primeru, da je tudi vam znana neprijetna negotovost, kaj komu podariti, da ne bo le pospravil v omaro ali celo posredoval darila naprej, vam ponujamo nekaj idej, ki se zelo dobro obnesejo:

Namesto nezdravih sladkarij podarimo zdrav prigrizek – beljakovinske ploščice.
Marsikdo je prav nesrečen, ko se mu ob koncu leta doma nakopiči gora sladkarij in ne ve, kam z njimi. Nazadnje jih 'iz usmiljenja' poje. Nato ga obišče kruta slaba vest in sledijo klasične novoletne zaobljube v smislu odrekanja. Prijatelji bodo zagotovo veseli okusnih prigrizkov, ki ne redijo, temveč dobro nahranijo. Naročite jih lahko s klikom SEM.

Naravna kozmetika za nego obraza – Linija Nourifusion Herbalife
Izbrani osebi lahko sestavite set kozmetike, ki ji bo najbolj ustrezal. Izbirate lahko med dnevnimi in nočnimi kremami za obraz, toniki, čistilnimi geli, pilingom, vlažilno in čistilno masko, kremo ali gelom za okoli oči. Za več informacij in svetovanje ali preizkus kozmetike - nego obraza (kar je tudi prijetno darilo in razvajanje) se nama oglasite na mail zdravje.zabava@gmail.com

Individualni načrt (program) prehrane za zdravo življenje oz. kontrolo telesne teže
Izkušnje so pokazale, da so ljudje takšnega darila izjemno veseli in se preobrazbe v smislu zdravega prehranjevanja lotijo zelo resno in zavzeto. Novo leto za mnoge predstavlja željo po spremembi na bolje in novem začetku. Žal ne vedo, kje in kako začeti. Pri tem lahko izvrstno pomagamo osebni svetovalci za zdravo življenje, zato se midva se toplo priporočava. Če veste, da tudi vaša ljubljena oseba išče ali potrebuje bolj zdrav način življenja, je nezadovoljna, ima prekomerno telesno težo, težave s kronično utrujenostjo, prebavo, nima časa za redne obroke, je zelo aktivna a nima urejene prehrane itd. se obrnite na naju. Pišite nama na zdravje.zabava@gmail.com in našli bomo način, kako obdarovati tiste, za katere vam ni vseeno. TUKAJ na FORUMU pa lahko preberete, kaj pravijo najine stranke.
Če želite na to temo slišati več informacij in spoznati ljudi, ki imajo veliko izkušenj, se lahko prijavite na zadnje letošnje predavanje, ki bo v torek, 28.12. ob 18:30 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Udeležba na predavanju je brezplačna, prijave pa zbirava na elektronski naslov zdravje.zabava@gmail.com

Mogoče še novica, ki se nama zdi omembe vredna. Podjetje Herbalife ima močno humanitarno vizijo in pomaga po celem svetu. Tudi v Sloveniji nismo izjema: v mesecu decembru smo imeli dvodnevni seminar, ki se ga je udeležilo 460 ljudi. Na humanitarni dražbi smo skupaj zbrali več kot 15.400 € za vrtec otrok s posebnimi potrebami Gustav Šilih v Mariboru!

Želiva vam čim bolj prijeten preostanek letošnjega leta.
Poleg tega pa prijazno vabiva tiste, ki so celo leto pridno upoštevali najine napotke, da ob zaključku leta podelite z nami svoje izkušnje. ;)

Maja in Tomaž
December 2010
MAJA

Življenje postaja lepše :)

OdgovorNapisal/-a GoldFish » 02. jan 2011 12:13

Tudi jaz sem ena tistih, ki nestrpno pričakuje vajine novice, jih preštudira in prenese naprej na svojo družino.
Moram se pohvaliti, da smo v lanskem letu za svoje zdravje naredili več kot kadarkoli prej. Sicer se spremembe ne morejo zgoditi čez noč, saj se mi zdi najbolj težko spreminjati navade, s katerimi živiš že veliko let, pa čeprav niso OK.

Povedati in zahvaliti se moram pa predvsem to, da so mi dala misliti dejstva o B-vitaminu. Odločila sem se, da po letih jemanja kontracepcijskih tablet, to prekinem in začnem dodajati k prehrani vitamine, ki sta nam jih vidva priporočila. Zdaj je minilo približno 2 meseca in mož pravi, da sem čisto druga oseba. Resnično občutim veliko več energije, zbujam se naspana in pogled na življenje se mi ne zdi več tako mrk kot pred meseci.

Hvala za to, da nam data misliti s svojimi informacijami, saj se sami niti ne bi ubadali s tem.
Konec koncev pa - morda bo vajina spletna stran poskrbela za dvig slovenske natalitete ;)
GoldFish

Vrni se na Novosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov