Danes se prvič v življenju oglašam na tovrstni forum, saj imam prvič v življenju povedati nekaj pozitivnega. Leta mojega boja s težo se merijo v dvomestnih številkah. Trenutno lovim svoj rekord, na "shujševalni kuri" sem 8. teden. Za razliko od prejšnjih diet, ki jih je bilo res veliko - mislim, da nisem preizkusila le diete s presno hrano -, se ne mučim več, nasprotno, energije imam dovolj za vsakodnevne izzive. Ostali stranski učinki so še: prenehanje cepljenja nohtov, manj mastni lasje, lepša koža, letos kljub grožnjam gripe in ostalih prehladov še nisem zbolela, kar je zame naravnost neverjetno, saj sem vsako leto do sedaj vsaj par dni preležala v postelji. Naj preidem še na konkretnejše podatke. Po 7 tednih zadeve izgledajo takole: imam 9,4 kg manj, 4 cm manjši obseg roke, 8 cm me je manj čez prsi, fascinantnih 12 cm čez pas, 8 cm čez boke in 5,5 cm čez vsako stegno

Tako sem vesela, da kar vriskam!!!! Prav so mi še ene hlače, ki sem jih pred meseci pospravila nekam na dno omare in obupala, da jih bom še kdaj nataknila.
Poleg tega nimam občutka, da sem na dieti (zato zgoraj shujševalna kura v narekovajih), saj bi (bom) takole lahko jedla in živela celo življenje. Res sem vesela, motivacije imam veliko in vem, da mi bo uspelo.
Maja, hvala ti za vse - za skrb, čas in pripravljenost spremljati moje rezultate!!!!!