Skupinski projekt: LETOS BOM ZDRAV-a, FIT in SIT-a!

Kakšne zdravstvene težave ste odpravili s spremenjeno prehrano? Kako in v kolikšni meri ste spremenili prehranjevalne navade?

Moderatorji: MAJA, Marsy

Skupinski projekt: LETOS BOM ZDRAV-a, FIT in SIT-a!

OdgovorNapisal/-a MAJA » 16. jan 2010 17:41

V lanskem letu smo se prek FaceBooka uspešno organizirali in nekajkrat opravili 'skupinski post'. Rezultati so bili vzpodbudni in z novim letom so začele prihajati pobude za še kakšno podobno akcijo.

Tako se zdaj začenja novi projekt, ki je bolj dolgoročne narave.
Že sam naslov pove, da bomo tisti, ki bomo sodelovali, skušali čim več storiti za svoje zdravje. Glavni cilj je torej izboljšati kvaliteto načina življenja, kar zajema več področij: prehrano, gibanje, pitje zadostne količine tekočine, razstrupljanje telesa, pa še kaj se bo našlo.

Splošni glavni cilj bomo razdelili na več manjših, tako da bomo začeli postopoma in ne bo prezahtevno. V mislih imam tak način, da bi ga zmogel popolnoma vsak in bi bil z rezultati zadovoljen ter ponosen na svoje dosežke. Kdor bi morda želel do rezultatov hitreje, pa naj me osebno kontaktira, da sestavimo osebni načrt.

V prihodnjih dneh pričakujte prve napotke in si vzemite nekaj minut za razmislek:
- ali ste zadovoljni s svojim zdravjem, počutjem, imunskim sistemom, razpoloženjem, načinom prehrane, prebavo ipd.?
- bi radi kaj spremenili na bolje?
- ste za to pripravljeni kaj storiti?
- zapišite svoje cilje za leto 2010 in jih pogosto prebirajte (verjemite, da se obrestuje)

Če se boste odločili za sodelovanje, vas vabim in prosim, da se kdaj pa kdaj oglasite tudi tukaj na forumu. Prepoznati vas ne more nihče, zato naj vam ne bo nerodno. Bo pa vsekakor laže doseči cilj, če se sproti razrešujejo vprašanja in različne dileme, po drugi strani pa lahko dobite prek foruma podporo in spodbudo drugih. Seveda sem vesela tudi vsakega vprašanja po elektronski pošti, ampak vem, da je podobnih vprašanj več in če bi se pogovarjali na forumu, bi sigurno več ljudem pomagali odgovoriti.

Da bi akcija res uspela, povabite še koga, naj si vsaj prebere napotke. Vse dogajanje bo sproti objavljeno tudi na FaceBooku v skupini "Biti sit in (p)ostati fit", ki je odprtega tipa.

K sodelovanju v smislu pripravljanja programa vabim vse, ki imajo kakršnekoli izkušnje in dobre rezultate. Še vedno vztrajam pri reku: VEČ GLAV VEČ VE.

Pa se beremo! :)
MAJA

Re: Skupinski projekt: LETOS BOM ZDRAV-a, FIT in SIT-a!

OdgovorNapisal/-a Firbček » 17. jan 2010 09:57

JAZ SEM ZRAVEN! Bravo za tako potezo! :)

In če res drži to, kar si napisala - da se gremo tako, da bo zmogel vsak, potem bom tvoja dolžnica do konca življenja. Ne vem, česa še nisem preizkusila, tudi ko sem hujšala pod zdravniškim nadzorom, smo vsi obupali. :oops:

Ampak se ne dam! Te držim za besedo, da bomo zmogli skupaj, kar mi je dalo res motivacijo. Že če mojo prebavo spravim v red, bo to velika zmaga. Tako da komaj čakam na prve napotke. :D
Firbček

OdgovorNapisal/-a Sanny » 18. jan 2010 10:02

No, tudi sama se vam bom pridružila.

Pred leti sem nehala s kajenjem :D in si pridobila lepo število kilogramov :( , ki pa me nikakor nočejo zapustiti.

Nisem še obupala, je pa res, da ne vem več, kaj naj še naredim, da bi potem ko izgubim kilograme, tisto težo obdržala :? .

Firbček, tudi sama imam probleme z mojo leno prebavo. Ko pa mi pade vse dol, se pa nabašem s sladkarijami :oops: .

Torej gremo novim zmagam naproti :) .

Sanny

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a Datika » 18. jan 2010 12:25

Tudi sama se pridružujem - upam, da nam bo skupaj res uspelo!

Ja, samo seznamček mi še manjka, da si ga bom RES vsak dan vsaj 1x prebrala.
Datika

OdgovorNapisal/-a tkitkat33 » 25. jan 2010 11:01

Tudi jst, sem zraven..... Jupiiiiii :D
tkitkat33

OdgovorNapisal/-a natasha » 26. jan 2010 20:07

Jaz se vam tudi pridružujem. S skupnimi močmi nam bo uspelo ;)
natasha

Vrni se na Spremenjen način prehranjevanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Drograms in 1 gost