Napisal/-a osredkarcek » 15. nov 2009 15:57
O Kandidi se dandanes zelo pogosto govori. Vemo, da je posledica napačnega načina življenja, saj se telo zakisa in se tako ne more braniti pred škodljivimi vplivi okolja. Nahaja se v našem črevesju, prisotna je v slehernem človeku, a dokler je v telesu dovolj koristnih bakterij, ji ne pustijo delovati. Ko pa se zaradi različnih dejavnikov (enega sem že omenila, dodamo pa lahko še antibiotike, kontracepcijske tablete in še kaj) delovanje bakterij onemogoči, pride na svoj račun. Posledico prav dobro čutimo na svojem zdravju - brezvoljnost, nenehna utrujenost, težave s prebavo, glavoboli, vaginalne težave ..., pri meni pa so se na 3 tedne izmenjevale gnojne angine. Nihče ni vedel vzroka, pridno sem goltala antibiotike in po pol leta sem zaradi hude oblike gnojne angine pristala na urgenci. Tam sem jih slišala, saj sem si z antibiotiki uničevala ledvice in jetra. Nasvet je bil: odstranitev mandeljnov. Po srečnem naključju sem v dneh počivanja na televiziji ujela oddajo o Kandidi, in ker nisem imela pojma, kaj to je, sem na medmrežju odtipkala geslo. Skoraj kap me je zadela, ko sem na seznamu težav, ki jih povzroča, odkrila svoje. Na forumih sem zasledila, da je edina učinkovita metoda odpravljanja Kandide poleg stroge diete, ki pa se lahko vleče tudi do pol leta, bioresonanca. Prijavila sem se in po 2 letih lahko poročam, da od takrat nisem imela niti ene gnojne angine več. Zadeva ne boli, diete sem se morala držati vsega skupaj 5 tednov, kar je v primerjavi z večmesečnim mučenjem prava malenkost. Poleg tega se mi je občutno popravil imunski sistem, saj sploh ne zbolim več, prej pa me je odneslo že najmanjše kihanje koga v moji bližini. Meni je res pomagalo.