CENTER ZDRAVJA IN ZABAVE

PREVENTIVNI BIORESONANČNI PREGLED

 

PREVENTIVNI HOLISTIČNI PREGLED

CELOVIT SISTEM ZA ODKRIVANJE VZROKOV ZDRAVSTVENIH TEŽAV

bioresonančni pregledi z vrhunsko napravo

hitro, neboleče, zanesljivo, poučno, brezplačno

 

Zelo smo ponosni na našo novost: pregled z bioresonančnim analizatorjem, ki omogoča odkrivanje odstopanj v biološkem ravnovesju našega telesa. 

Naprava nam obširno in podrobno sporoči, v kakšnem stanju je biološko ravnovesje našega telesa. Na ta način izvemo, s katerimi dejavniki so povezane naše zdravstvene težave.  

Analizator lahko pomaga pri pravilnem izboru prehrane, spremembi življenjskih navad, izbiri katere od naravnih metod zdravljenja in katero dopolnilo k prehrani bi naše telo potrebovalo, če se zazna pomanjkanje pomembnih snovi. Organizmu ponudimo lahko natanko tisto, česar mu primanjkuje. In čez čas preverimo, ali se je stanje popravilo.

 

KAJ IZVEMO NA PREGLEDU?

Naprava testira mnogo frekvenc v telesu. V 60 sekundah nam poda celostno sliko stanja in delovanja našega organizma. Zanesljivost rezultatov je primerljiva z laboratorijskim pregledom krvi; ujemanje je kar 95%. Pri večjih odstopanjih vam seveda svetujemo pregled pri osebnem zdravniku, saj ne postavljamo diagnoz. 

Preveri se prek 30 področij, kar pomeni, da se seznanimo s stanjem več kot 200 parametrov delovanja telesa! Področja:

količina vitaminov, mineralov in elementov v sledeh, stanje imunskega sistema, srca in ožilja, želodca, delovanje debelega in tankega črevesa, jeter, žolčnika, trebušne slinavke, krvnega sladkorja, ledvic, pljuč, možganov z živčevjem, stanje in kvaliteta kosti, prsi, prostate, rodil, sperme, količina aminokislin, koencima Q10, količina strupov v telesu, morebitna prisotnost težkih kovin, alergeni, zakisanost, nivo maščobe v telesu in ožilju, absorpcija hranil, presnova maščob, stanje kože, oči, vezivnega tkiva, delovanje endokrinih žlez, energijska pretočnost meridianov...  

 

Kdaj ste nazadnje opravili tako obsežen in natančen pregled? Še nikdar? 

Vabimo vas, da to storite čimprej. Naročite na brezplačno bioresonančno analizo.

Pišite nam na: zdravje.zabava@gmail.com   

Ne bo vam žal. Ali boste prejeli potrditev in veliko zadovoljstvo, da je vaš način življenja ustrezen. Ali pa boste izvedeli, na katerih področjih so odstopanja in svetovali vam bomo, kako neravnovesje popraviti. 

Preglede večinoma izvajamo v centru zdravja in zabave v Mengšu. Lahko se dogovorimo tudi za meritev na vašem domu. Za več informacij se nam oglasite na omenjeni elektronski naslov.

 

KAKO bioresonančni analizator DELUJE? Zakaj je tako ZANESLJIV?

Atomi v naših celicah se nenehno v gibanju. S tem oddajajo elektromagnetne valove z določeno frekvenco. Naše celice in organi so zdravi, kadar vibrirajo z ustrezno frekvenco. Pravimo, da so v resonanci. Od tod izhaja izraz bioresonanca. Analizator prepozna vzorce frekvenc več kot 200 parametrov in nam sporoči ali se frekvence našega telesa ujemajo z zdravo frekvenco.

Aparat namreč ve, katera frekvenca je normalna za zdravo delovanje posameznega organa, kot tudi, katere frekvence so značilne za določene zdravstvene težave. Sporoči jih kot odstopanja. Tako dobimo vzročno povezavo med počutjem oz. neko zdravstveno težavo in vrednostjo testiranega parametra (npr. krvni sladkor, holesterol, zakisanost, prisotnost težkih kovin, …)

Včasih se celo zgodi, da naprava ugotovi odstopanja v telesu, istočasne laboratorijske preiskave pa tega (še) ne pokažejo. Dejstvo je, da se vsako odstopanje najprej pojavi na energijski ravni, šele nato na fizični. Težavo občutimo na fizični ravni šele, kadar oseba dlje časa vztraja z napačnim načinom življenja ali/in mišljenja. S tega vidika so ti pregledi izjemnega pomena, saj lahko preprečimo nastanek težav, še preden se pojavijo simptomi.

 

Zelo pomembno: PONOVNI PREGLED (kontrola)

Ko se pri posamezniku pokažejo določena odstopanja od zdrave frekvence, mu seveda svetujemo, kako lahko ta odstopanja popravi. Nekateri se odločijo za spremembo prehrane, več pitja tekočine, več spanja, zaščito proti sevanju, manj uživanja alkohola, uživati pričnejo katerega od dopolnil k prehrani, se lotijo razstrupljanja telesa, se naučijo katere od metod sproščanja, obiskujejo alternativne metode zdravljenja, obiščejo zdravnika... Izbira je v rokah posameznika. 

Na pregledu se lahko dogovorimo za ponovno kontrolo čez mesec dni. Tako posameznik pri ugotovi, ali ravna prav in se stanje izboljšuje ali pa morda njegove spremembe niso učinkovite in je potrebno ubrati drugačno pot.

 

OSEBNE IZKUŠNJE

Nam je bioresonančni pregled dal veliko potrditev, da je naš način življenja ustrezen. Imamo še večje zaupanje in zagon za delo z ljudmi: osveščanje in svetovanje, kako ravnati, da se bomo bolje počutili.

V centru zdravja in zabave se trudimo ponuditi celostno ponudbo in obravnavo. Zato pokrivamo vsa področja za popolno zdravje in dobro počutje: ustrezna vadba, prehrana, soočanje s stresom (meditacija, vaje za osebno in duhovno rast), prehranska dopolnila, alternativne metode zdravljenja (t.j. spodbuda samoozdravitvenih sposobnosti telesa): bioresonančna terapija, reiki, refleksna in tui-na masaža, kristaloterapija. Pri nas lahko vsak najde kaj zase.

 

Maja: Na prvi pregled sem šla letos spomladi. Vesela sem bila, ker ni bilo zaznati večjih odstopanj. Zaskrbela me je močna zakisanost in nižji nivo vitaminov, ki jih uničuje stres. Uživam bazično prehrano, saj posledice zakisanosti dobro poznam (preberi več). S prehrano torej nisem uspela kompenzirati stresa. Prijazna svetovalka mi je dala napotke in datum za kontrolni pregled čez en mesec. Upoštevala sem nasvete. V maju je bilo odstopanje bistveno manjše, vendar še ne zadovoljivo. Junijska kontrola ni več pokazala odstopanj. Tudi moje počutje in postava sta se opazno izboljšala. Zanimalo me je več. Spoznala sem mnogo naravnih prehranskih dopolnil in izdelkov. Še vedno težko verjamem, da mi je po 3 dneh mazanja z izjemno kremo s podplata odpadla bradavica, ki sem jo 4 leta poskušala odpraviti na mnoge načine. 

Tomaž: analizator je zaznal elektrosmog (sevanja elektronskih naprav, sploh wi-fi). Kar ni  nenavadno, saj  večji del dneva dela z računalnikom in je ves čas izpostavljen sevanju. Odstopanje je bilo tudi pri koencimu Q10, ki se pospešeno porablja s fizičnim naporom; pri športu. Odločil se je za 2 dopolnili k prehrani;  za odpravo odstopanj zaradi elektrosmoga in Q10. Na kontroli čez en mesec je bilo stanje brez opaznih odstopanj.

IZKUŠNJE DRUGIH:

Mamica je 6-letnega sina pripeljala na pregled in pokazalo se je, da je v njegovem telesu veliko težkih kovin. Presenetljivo; od kod naj bi jih dobil? Izkazalo se je, da je bil deček pred kratkim cepljen in da je analizator zaznal težke kovine iz cepiva (preberi več).

Mlademu moškemu se je na pregledu pokazalo veliko odstopanje pri očeh. Sam ni zaznal kakršnihkoli težav z očmi. Svetovalec mu je predlagal, naj obišče zdravnika, da se ugotovi, kaj naj bi to odstopanje pomenilo. Izkazalo se je, da ima mladenič raka. Ker je bil ugotovljen v začetni fazi, so ga lahko odstranili in rešili oko. Če bi čakal, da zazna težave tudi na fizičnem nivoju, verjetno očesa ne bi mogel rešiti.

… VEČ IZKUŠENJ …

 

 

Predlagamo vam, da se čim prej prijavite na pregled, da spoznate, kako je z ravnovesjem vašega telesa.

Deležni boste koristnih napotkov, sami pa se boste odločili, kako in kaj z njimi.

Prijave sprejemamo na zdravje.zabava@gmail.com.


OPOZORILO: pregled je informativne in izobraževalne narave. Informacije so namenjene izključno vaši osebni uporabi in ne nadomestijo pregleda pri zdravniku ali posveta z drugim zdravstvenim strokovnjakom.  Če so pri katerem parametru odstopanja velika, vam svetujemo pregled pri osebnem zdravniku.

 

Pripravila Maja Sršen

julij 2014