CENTER ZDRAVJA IN ZABAVE

Brezplačni bioresonančni pregled

CELOVIT SISTEM ZA ODKRIVANJE VZROKOV ZDRAVSTVENIH TEŽAV

brezplačni  preventivni bioresonančni pregledi
 
hitro, neboleče, zanesljivo, poučno
 
 
V centru zdravja in zabave opravljamo preventivno bioresonančno analizo delovanja telesa.
 
 
Bioresonančni analizator testira frekvence v telesu in nam v 60 sekundah poda celostno sliko delovanja našega organizma.
Zanesljivost rezultatov je primerljiva s pregledom krvi - ujemanje je 93%. 
Analizira se 36 pomembnih področij, kar pomeni prek 200 različnih parametrov. 
 
 
PODROČJA TESTIRANJA
ožilje, prebavni sistem, jetra, debelo črevo, žolč, trebušna slinavka, ledvice, pljuča, možgani, kvaliteta kosti, gostota kosti, revmatoidni znaki, krvni sladkor, nivo vitaminov in mineralov, aminokisline, koencimi, delovanje žlez z notranjim izločanjem, imunski sistem, morebitna vsebnost strupov in težkih kovin v organizmu, alergeni, presnova maščob, koža, oči, kolagen, energijska pretočnost meridianov, delovanje rodil in moških spolnih organov, zakisanost, absorpcija...
 
 
Kako pogosto si privoščite tako podroben in obsežen pregled? Nikdar?
Vabimo vas, da se naročite k nam na preventivni pregled. Ne bo vam žal.
Lahko boste prejeli potrditev, da je vaš način življenja ustrezen.
Morda pa boste izvedeli, na katerih področjih so odstopanja od zdravih vrednosti.
Svetovali vam bomo, kako neravnovesja popraviti. 
 
 
 
Pišite nam na:
zdravje.zabava@gmail.com
 
 
Preglede izvajamo v Centru zdravja in zabave v Mengšu in v trgovini Simps's v Trzinu.
Lahko se dogovorimo tudi za meritev na vašem domu.
Za več informacij se nam oglasite na omenjeni elektronski naslov.
 
 
 
KAKO analizator DELUJE? Zakaj je tako ZANESLJIV?
Atomi v naših celicah se nenehno v gibanju. S tem oddajajo elektromagnetne valove določenih frekvenc.
Kadar so naše naše celice oz. organi zdravi, vibrirajo z ustrezno frekvenco. Pravimo, da so v resonanci (od tod bio-resonanca).
Analizator prepozna posamezne vzorce frekvenc za mnoge parametre. 
Aparat razloči, katera frekvenca je normalna za zdravo delovanje posameznega organa, kot tudi, kakšna frekvenca je značilna za določene zdravstvene težave t.j. odstopanja od zdrave frekvence. 
Tako dobimo vzročno povezavo med počutjem oz. neko zdravstveno težavo in vrednostjo testiranega parametra (npr. krvni sladkor, holesterol, zakisanost, prisotnost težkih kovin, …)
 
Lahko se celo zgodi, da naprava ugotovi odstopanja v telesu, istočasne laboratorijske preiskave pa tega (še) ne pokažejo. Zavedati se moramo, da se vsako odstopanje najprej pojavi na energijski ravni, šele nato na fizični. Težava se pojavi na fizični ravni, če oseba dlje časa vztraja z napačnim načinom življenja ali/in miselne naravnanosti (stres, zaskrbljenost ipd.)
S tega vidika so ti pregledi izjemnega pomena, saj lahko preprečimo nastanek težav, še preden se pojavijo simptomi.
Preventiva je boljša (in cenejša) kot kurativa!
 
 
 
PONOVNI PREGLED (kontrola)
Ko se pri posamezniku pokažejo določena odstopanja od zdrave frekvence, mu seveda svetujemo, kako lahko ta odstopanja popravi. Nekateri se odločijo za spremembo prehrane, več pitja tekočine, več spanja, zaščito proti sevanju, manj uživanja alkohola, kupijo katerega od dopolnil k prehrani, se lotijo razstrupljanja telesa, se naučijo katere od metod sproščanja, obiskujejo alternativne metode zdravljenja, obiščejo zdravnika…
Na pregledu se lahko dogovorimo za ponovno kontrolo čez mesec dni. Tako posameznik pri ugotovi, ali ravna prav in se stanje izboljšuje ali pa morda njegove spremembe niso učinkovite in je potrebno ubrati drugačno pot.
 
 
 
OSEBNE IZKUŠNJE
Bioresonančna analiza  je že mnogim dala veliko potrditev, bodisi da je naš način življenja ustrezen (in imamo še večje zaupanje v naše delo), mnogi pa dobijo prave smernice in napotke, kako ravnati, da se bodo bolje počutili. 
 
centru zdravja in zabave se trudimo ljudem nuditi CELOSTNO obravnavo. Zato pokrivamo vsa področja za popolno zdravje in dobro počutje: ustrezna vadbaprehrana, soočanje s stresom (meditacija, vaje za osebno in duhovno rast), alternativne metode zdravljenja (t.j. spodbuda samoozdravitvenih sposobnosti telesa): reiki, refleksna, švedska in tui-na masaža, aromaterapija in kristaloterapija. Pri nas lahko vsak najde kaj zase.
 
 
Zakisanost (Nina, 33 let)
Radovednost me je pripeljala spomladi pripeljala na pregled. Oddahnila sem si, ker ni bilo večjih odstopanj. Zaskrbela me je huda zakisanost in precej znižan nivo nekaterih vitaminov. Posledica stresa. Zakisanosti poznam (preberi več), zato se prehranjujem bazično. Žal s prehrano nisem uspela kljubovati uničujočim posledicam stresa. Prijazna svetovalka Maja mi je dala nekaj napotkov, priporočila prehranski dodatek in predlagala kontrolni pregled čez mesec dni. Nasvete sem upoštevala. Na kontroli je bilo odstopanje vidno manjše. Naslednja kontrola ni več pokazala odstopanj. Najbolj pomembno pri tem je, da sem opazila veliko razliko v počutju, kvaliteti spanja, regeneraciji po športu in na svoji postavi.
 
Elektromagnetno sevanje (Primož, 41 let)
Analizator je zaznal prisotnost elektrosmoga (sevanje elektičnih naprav in oddajnikov; npr. wi-fi) in pomanjkanje koencima Q10, ki se pospešeno porablja s fizičnim naporom (šport). Odločil sem se za 2 dopolnili k prehrani: za odpravo elektrosmoga in dopolnilo Q10. Na kontroli čez mesec dni odstopanj ni bilo več.  
 
Težke kovine
Mamica je svojega sina pripeljala na pregled in pokazalo se je, da je v njegovem telesu veliko težkih kovin. Presenetljivo: od kod naj bi jih toliko dobil? Izkazalo se je, da je bil deček pred kratkim cepljen in da je analizator zaznal težke kovine iz cepiva (preberi več).
 
Oči
Mlademu moškemu se je na pregledu pokazalo veliko odstopanje pri očeh. Sam ni občutil kakršnihkoli težav z očmi. Svetovalec mu je predlagal, naj obišče zdravnika, da se ugotovi, kaj naj bi to odstopanje pomenilo. Izkazalo se je, da ima mladenič raka. Ker je bil ugotovljen v začetnem stadiju, so ga lahko odstranili in rešili oko. Če bi čakal, da zazna težave tudi na fizičnem nivoju, verjetno očesa ne bi mogel rešiti.
 
Prebava (Darja, 35 let)
Od otroštva me že spremljajo prebavne težave, predvsem zaprtost in slaba presnova. Sklepala sem, da zaradi tega tudi pridobivam na teži, čeprav ne jem veliko. Pri pregledu je tudi aparat potrdil slabo absorpcijo, slabo črevesno floro, pomanjkanje vitaminov in zelo obremenjena jetra. Svetovalka mi je prijazno povedala precej koristnih nasvetov in mi priporočila prehranska dopolnila za izboljšanje prebave in čiščenje jeter. V enem mesecu sem zaznala občutne spremembe: prebava se je končno uredila, telesna teža je začela padati in počutje se mi je bistveno izboljšalo. Zdaj prihajam na pregled redno vsak mesec. 
 
… več izkušenj…
 
 
Vabimo vas, da se čim prej prijavite na pregled, da spoznate, kako deluje vaše telo.
Deležni boste koristnih napotkov, sami pa se boste odločili, kako in kaj z njimi.
Prijave sprejemamo na zdravje.zabava@gmail.com.
 
 
OPOZORILO!
Pregled je informativne in izobraževalne narave. 
Informacije so namenjene izključno vaši osebni uporabi in ne nadomestijo pregleda pri zdravniku ali posveta z drugim zdravstvenim strokovnjakom.  Če so pri katerem parametru odstopanja velika, vam svetujemo pregled pri osebnem zdravniku.
 
 
 

Pripravila Maja Sršen

 

julij 2014